Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έχουμε το jailbreak του ios 9.3.2 και σας το παρουσιάζουμε

Το πολυπόθητο jailbreak όπως γνωρίζετε έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό στην έκδοση 9.1 και εκεί ήταν μισό αφού δόθηκε  όταν έκλεισε την πρόσβαση η Apple στο λειτουργικό και όσοι ήταν τυχεροί πρόλαβαν.  ......


Από τότε μέχρι και σήμερα έχουμε δει και έχουμε ακούσει δεκάδες υποσχέσεις από δεξιά και αριστερά χωρίς όμως να έχουμε κάτι στα χέρια μας.
Έτσι την κατάσταση πήρε σήμερα στα χέρια το Αντώνης (DjSpontaneousDj) και μας δείχνει το jailbreak στο ios 9.3.2 όπως θα δείτε στο video πιο κάτω. Δυστυχώς ο Αντώνης δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για το πως τα κατάφερε και περιμένουμε σύντομα μια ενημέρωση του αφού το video δεν αποκαλύπτει το τρόπο και σύμφωνα με τον ίδιο έχει μόνο ρεπό του BigBoss και δεν δέχεται άλλα να προσθέσουμε.

Σχόλια