Προετοιμάστε την συσκευή σας για το jailbreak του ios 9.3.2

0
Εχθές η ομάδα Pangu από το συνέδριο του MOSEC στη Σαγκάη μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα πως πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημερες ένα νέο εργαλείο για το jailbreak του ios 9.3.2. ....

Η ομάδα και στο παρελθόν δεν έχει δώσει ποτέ της χρονοδιάγραμμα αλλά για να κάνει μια τέτοια σοβαρή δήλωση είναι σχεδόν 100% σίγουρο πως έχει κάτι ετοιμάσει όπως για παράδειγμα πρόσφατα με το jailbreak του Apple TV που μας είχε υποσχεθεί και μετά από λίγες ημερες το είχαμε.
Έτσι για να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό θα πρέπει να είστε έτοιμοι μόλις ανακοινωθεί.

1)Δημιουργήστε για κάθε ενδεχόμενο ένα αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή σας.

2)Αν βρισκόσαστε σε μικρότερο ios για παράδειγμα στο ios 9.3.1 αναβαθμίστε για να είστε έτοιμοι

3)Φροντίστε να βάλετε ένα καθαρό firmware στο ios 9.3.2 και όχι μέσα από την λειτουργία ενημέρωσης O.T.A. από τα μενού Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού για να αποφύγετε διάφορα προβλήματα που ίσως να είχατε.

4)Φροντίστε να μένετε ενημερωμένοι από το blog είτε από την εφαρμογή μου είτε από τον σύνδεσμο Argonaytis-iphone.blogspot.com για να μαθαίνετε τις εξελίξεις αλλά και όταν κυκλοφορήσει θα ανεβούν οδηγοί και πληροφορίες  (Δυστυχώς η κρίση χτύπησε και τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής και δεν μπορώ να στέλνω πλέον).


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !