Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Προετοιμάστε την συσκευή σας για το jailbreak του ios 9.3.2

Εχθές η ομάδα Pangu από το συνέδριο του MOSEC στη Σαγκάη μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα πως πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημερες ένα νέο εργαλείο για το jailbreak του ios 9.3.2. ....

Η ομάδα και στο παρελθόν δεν έχει δώσει ποτέ της χρονοδιάγραμμα αλλά για να κάνει μια τέτοια σοβαρή δήλωση είναι σχεδόν 100% σίγουρο πως έχει κάτι ετοιμάσει όπως για παράδειγμα πρόσφατα με το jailbreak του Apple TV που μας είχε υποσχεθεί και μετά από λίγες ημερες το είχαμε.
Έτσι για να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό θα πρέπει να είστε έτοιμοι μόλις ανακοινωθεί.

1)Δημιουργήστε για κάθε ενδεχόμενο ένα αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή σας.

2)Αν βρισκόσαστε σε μικρότερο ios για παράδειγμα στο ios 9.3.1 αναβαθμίστε για να είστε έτοιμοι

3)Φροντίστε να βάλετε ένα καθαρό firmware στο ios 9.3.2 και όχι μέσα από την λειτουργία ενημέρωσης O.T.A. από τα μενού Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού για να αποφύγετε διάφορα προβλήματα που ίσως να είχατε.

4)Φροντίστε να μένετε ενημερωμένοι από το blog είτε από την εφαρμογή μου είτε από τον σύνδεσμο Argonaytis-iphone.blogspot.com για να μαθαίνετε τις εξελίξεις αλλά και όταν κυκλοφορήσει θα ανεβούν οδηγοί και πληροφορίες  (Δυστυχώς η κρίση χτύπησε και τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής και δεν μπορώ να στέλνω πλέον).


Σχόλια