Τέλος τα πιστοποιητικά του Jailbreak από την Apple

0
Η Apple αποφάσισε να βάλει τέλος στην πρόσβαση του jailbreak κλείνοντας τα πιστοποιητικά των προγραμματιστών που επέτρεπαν να λειτουργήσει η εφαρμογή PP25. .....

Έτσι πλέον είναι αδύνατη η πραγματοποίηση ενός jailbreak σε μια ios συσκευή χωρίς υπολογιστή με τα πιστοποιητικά από την ομάδα TotoaTEAM.
Μάλιστα η ομάδα στο λογαριασμό της διαμαρτυρήθηκε πως η Apple έκλεισε τα πιστοποιητικά τους απροειδοποίητα και αυτά χρησιμοποιούταν και εταιρικές εφαρμογές.
Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε jailbreak στην συσκευή σας μέσο του Safari αλλά μόνο με τον υπολογιστή και το αναβαθμισμένο πρόγραμμα των PP25 που δημοσιεύσαμε εχθές η με το xcode αν ξέρετε πως λειτουργεί δημιουργώντας δικά σας πιστοποιητικά για το jailbreak.
Να υπενθυμίσω πως η ανανεωμένη σελίδα των Pangu συνεχίζει να έχει το μήνυμα "Σύντομα" χωρίς να έχει δημοσιεύσει ακόμη την δικιά της επιλογή που μας ανακοίνωσε πρόσφατα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !