Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τα μελλοντικά iPhone δεν θα χρειάζονται φόρτιση ποτέ

Στο σημερινό κόσμο είμαστε περικυκλωμένοι από τα ραδιοκύματα, τα οποία είναι η βάση των τηλεπικοινωνιών, που κυμαίνονται από το συμβατικό ραδιόφωνο και τελειώνουν με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.  .....
Στα Smartphones η ενέργεια που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση σημάτων στους πύργους κινητής τηλεφωνίας, το 90% περίπου αυτών των σημάτων δεν φθάνουν το στόχο τους.Το Radient έχει αναπτύξει την τεχνολογία Micro-Tech, η οποία επιτρέπει τα smartphones να χρησιμοποιήσουν αυτά τα "χαμένα" κύματα για τη φόρτιση της μπαταρίας.
Πρόσφατα, η εταιρεία έλαβε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία της.Η Micro-Tech είναι ικανή να παγιδεύει τα κύματα ραδιοσυχνοτήτων και να τα μετατρέψει σε ηλεκτρική ενέργεια. Η ιδέα είναι να χρησιμοποιηθεί στα smartphones, τα οποία θα είναι σε θέση να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει την χαμένη ενέργεια.Το Radient ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία αυτή μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 30% των gadgets.
Επιπλέον, η τεχνολογία της Radient μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματη πηγή φόρτισης. Δυνητικά, η τεχνολογία αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας πραγματικά ασύρματης φόρτιση, χωρίς τη χρήση καλωδίων ή ειδικά περίπτερα. Αν και ασύρματη φόρτιση είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματική από την ενσύρματη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από Radient, ανακυκλώνει ωστόσο την ενέργεια που χάνεται, και ως εκ τούτου είναι προτιμότερη απο περιβαλλοντική άποψη.


Σχόλια