Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ο Ερντογάν ανέφερε ότι το iPhone τον βοήθησε να σώσει την Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξή του στο Cnet, δήλωσε ότι το βράδυ της εξέγερσης έκανε έκκληση στους πολίτες μέσω του iPhone αφού δεν είχε άλλη επιλογή.  .....
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολίτες της Τουρκίας δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν την εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, λόγο της κατάληψης από τους αντάρτες και ο Πρόεδρος βγήκε από την δύσκολη κατάσταση με αυτόν τον τρόπο.
Την νύχτα της 16ης Ιουλίου, όταν έγινε η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο Ερντογάν βρήκε τον εαυτό του σε μια απελπιστική κατάσταση,  είχε μόλις λίγα λεπτά πριν οι επαναστάτες κατέστρεφαν την προστασία του και θα τον είχαν σκοτώσει ή θα τον συνέλαβαν.
Εστί ο πρόεδρος της Τουρκίας μην έχοντας άλλη λύση χρησιμοποίησε το σχέδιο B όπως το αποκάλεσε κάνοντας έκλυση από το iphone του με το FaceTime σε μικρότερα ιδιωτικά κανάλια ξεσηκώνοντας τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να εμποδίσει τους πραξικοπηματίες.
Το σχέδιο του αυτό φαίνεται πως πέτυχε καθώς λίγες ώρες αργότερα οι πραξικοπηματίες παραδόθηκαν στις αρχές.

Σχόλια