Ο Ερντογάν ανέφερε ότι το iPhone τον βοήθησε να σώσει την Τουρκία

0
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξή του στο Cnet, δήλωσε ότι το βράδυ της εξέγερσης έκανε έκκληση στους πολίτες μέσω του iPhone αφού δεν είχε άλλη επιλογή.  .....
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολίτες της Τουρκίας δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν την εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, λόγο της κατάληψης από τους αντάρτες και ο Πρόεδρος βγήκε από την δύσκολη κατάσταση με αυτόν τον τρόπο.
Την νύχτα της 16ης Ιουλίου, όταν έγινε η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο Ερντογάν βρήκε τον εαυτό του σε μια απελπιστική κατάσταση,  είχε μόλις λίγα λεπτά πριν οι επαναστάτες κατέστρεφαν την προστασία του και θα τον είχαν σκοτώσει ή θα τον συνέλαβαν.
Εστί ο πρόεδρος της Τουρκίας μην έχοντας άλλη λύση χρησιμοποίησε το σχέδιο B όπως το αποκάλεσε κάνοντας έκλυση από το iphone του με το FaceTime σε μικρότερα ιδιωτικά κανάλια ξεσηκώνοντας τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να εμποδίσει τους πραξικοπηματίες.
Το σχέδιο του αυτό φαίνεται πως πέτυχε καθώς λίγες ώρες αργότερα οι πραξικοπηματίες παραδόθηκαν στις αρχές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !