Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Χρησιμοποιήστε τα βίντεο σας για ήχο κλήσης στο iPhone σας

Θέλετε να δώσετε ζωντάνια στις εισερχόμενες κλήσεις του iphone σας αντί για την στατική εικόνα που χρησιμοποιείτε σε κάθε επαφή? ....

Τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα video της αρεσκείας σας και να να παίζει όταν δέχεστε μια εισερχόμενη κλήση.
Για να το κάνετε αυτό φυσικά θα πρέπει να έχετε jailbreak και να κατεβάσετε το tweak LiveRinging να επιλέξετε το video που θέλετε η για μια συγκεκριμένη επαφή η και για όλες αλλά και για τις εισερχόμενες στην λειτουργία FaceTime.
Το tweak θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss στην τιμή των 1.99 δολαρίων.


Σχόλια