Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Όλα τα μοντέλα iphone σε test αντοχής στη φωτιά και ποια άντεξαν την δοκιμασία

Ένα νέο εξαντλητικό test αντοχής για τα iphone επέλεξε ένας χρήστης στο κανάλι του στο YouTube αυτή τη φορά στην φωτιά. ....

Συγκεκριμένα ο Zach Straley συγκέντρωσε όλα τα μοντέλα του iphone τα τοποθέτησε σε ένα ταψί και του έβαλε φωτιά.
Μετά την πύρινη κόλαση που υποβλήθηκαν το συμπέρασμα ήταν εκπληκτικό αφού 5 από αυτά συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά και μάλιστα είναι τα παλιότερα μοντέλα επί εποχής Steve Jobs.
Δείτε το video που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας.

Σχόλια