Το iPhone SE θα επαναλάβει την τύχη του iPhone 5C

0
Στις αρχές του 2016, η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο iPhone το SE 4 ιντσών, με στόχο να προσελκύσει αυτούς που θέλουν μια μικρότερη συσκευή. ....


Σύμφωνα με το MyDrivers σε μια δημοσίευση, το μοντέλο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετά υψηλό σε πωλήσεις, οπότε η μοίρα του iPhone SE περιμένει αυτήν του iPhone 5C να σταματήσει δηλαδή την κυκλοφορία του.
Το 4 ιντσών 5C iPhone σε διάφορα φωτεινά χρώματα κυκλοφόρησε το 2013 αλλά σύντομα αποδείχτηκε πως δεν ικανοποιούσε τις προσδοκίες του ονόματος της Apple κυρίως για το πλαστικό του περίβλημα αλλά και λόγο της τιμής που ήταν με μικρή διαφορά από το κανονικό μοντέλο.
Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στον iPhone SE  που αποδείχτηκε πως οι χρήστες έχουν εξοικειωθεί πλέον με το μέγεθος των 4,7 και δεν θεωρείτε απαραίτητη η διαγώνιος των 4 ιντσών, αν και εσωτερικά δεν στερείται της τεχνολογίας που έχουν τα μεγαλύτερα αδέρφια του.
Έτσι οι πηγές αναφέρουν πως η Apple δεν θα συνεχίσει την παραγωγή του iphone SE και την επόμενη χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !