Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iPhone SE θα επαναλάβει την τύχη του iPhone 5C

Στις αρχές του 2016, η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο iPhone το SE 4 ιντσών, με στόχο να προσελκύσει αυτούς που θέλουν μια μικρότερη συσκευή. ....


Σύμφωνα με το MyDrivers σε μια δημοσίευση, το μοντέλο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετά υψηλό σε πωλήσεις, οπότε η μοίρα του iPhone SE περιμένει αυτήν του iPhone 5C να σταματήσει δηλαδή την κυκλοφορία του.
Το 4 ιντσών 5C iPhone σε διάφορα φωτεινά χρώματα κυκλοφόρησε το 2013 αλλά σύντομα αποδείχτηκε πως δεν ικανοποιούσε τις προσδοκίες του ονόματος της Apple κυρίως για το πλαστικό του περίβλημα αλλά και λόγο της τιμής που ήταν με μικρή διαφορά από το κανονικό μοντέλο.
Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στον iPhone SE  που αποδείχτηκε πως οι χρήστες έχουν εξοικειωθεί πλέον με το μέγεθος των 4,7 και δεν θεωρείτε απαραίτητη η διαγώνιος των 4 ιντσών, αν και εσωτερικά δεν στερείται της τεχνολογίας που έχουν τα μεγαλύτερα αδέρφια του.
Έτσι οι πηγές αναφέρουν πως η Apple δεν θα συνεχίσει την παραγωγή του iphone SE και την επόμενη χρονιά.

Σχόλια