Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

iPhone 7:Ξεχάστε τις σπασμένες οθόνες από το Σεπτέμβριο

Ο δημιουργός του Gorilla Glass, η Corning , ανακοίνωσε την πέμπτη έκδοση του προστατευτικού γυαλιού για οθόνες σε κινητές συσκευές.  .....

Σύμφωνα με την Corning για το Gorilla Glass 5 είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρό από ό, τι η προηγούμενη έκδοση που κυκλοφόρησε το 2014 κατά την πρόσκρουση με μια σκληρή επιφάνεια. Η φωτεινότητα και η ανταπόκριση των touchscreen οθονών είναι πλέον πολύ ανώτερη.
Σε διάφορες δοκιμές που έγιναν αποδείχτηκε πως μπορεί να αντέχει από πτώση του 1,60 μέτρων αφού στο 80% των περιπτώσεων δεν είχε ούτε γρατσουνιά.
Τα πρώτα smartphones που θα είναι εξοπλισμένα με Gorilla Glass 5 έχει προγραμματιστεί για το τέλος του έτους, και ως εκ τούτου το iPhone 7 θα μπορούσαν να  συμπεριληφθούν σε αυτά.


Σχόλια