Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Αυτός είναι ο λόγος που θα σας κάνει όλους να πάρετε το iPhone 7

Η πληροφόρηση που έχουμε για το iphone 7 είναι γεμάτη σε όλα τα επίπεδα και έτσι αφού μάθαμε την εμφάνιση του μάθαμε τις δυνατότητες, μάθαμε την ημερομηνία που θα παρουσιαστεί στις 14 Σεπτεμβρίου μια καινούργια πληροφορία ......
θα κάνει τους οπαδούς της Apple να πετάξουν από την χαρά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας Wccftech, το iphone 7 θα ξεκινά με χωρητικότητα στα 32GB αντί των 16GB που ήταν το προηγούμενο μοντέλο 6S και η τιμή του θα είναι στα 550 δολάρια έναντι 650 του iphone 6S.
Η διαφορά των 100 δολαρίων λιγότερο, από την Apple οφείλεται βάση του δημοσιεύματος στο ότι η εταιρία κατάφερε να κατεβάσει το κόστος παραγωγής.

Έτσι σύμφωνα με την πηγή για πρώτη φορά η εταιρία αποφασίζει να κατεβάσει τις τιμές ενώ τα προηγούμενα χρόνια κυμαινόταν σχεδόν στα ίδια επίπεδα.
Βέβαια η πληροφορία δεν μπορεί να διασταυρωθεί επίσημα και μακάρι να βγει αληθινή.


Σχόλια