Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δεν θα δούμε το iPhone 7 τον Σεπτέμβριο

Νέες πληροφορίες για το επόμενο iphone που αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο έρχονται σήμερα να ανατρέψουν ότι γνωρίζαμε για το όνομα του.  ...

Παραδοσιακά η Apple κάθε δεύτερο χρόνο άλλαζε το όνομα του iphone ανεβαίνοντας αριθμητικά αλλά σήμερα η Γερμανική σελίδα Apfelpage.de σε δημοσίευμα της αναφέρει πως το επόμενο iphone θα ονομάζεται iphone 6SE και θα είναι στην ουσία μια ακόμη μικρή εξέλιξη του iphone 6/6S.
Αυτό στηρίζεται και στις πληροφορίες που έλεγαν πως η Apple αποφάσισε να αναβαθμίζει σχεδιαστικά κάθε τρία χρόνια ένα μοντέλο της αντί για τον  διετή κύκλο που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα.
Η ονομασία SE χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την Apple φέτος με το μικρό iphone που προστέθηκε κουβαλώντας την εμφάνιση από προηγούμενα μοντέλα αλλά με δυνατότητες σύγχρονες.


Σχόλια