Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέο βίντεο με το iPhone 7 δίνει μια ιδέα για το σχεδιασμό των νέων στοιχείων

Νέο video κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο στο οποίο φαίνεται το νέο iphone 7 σε 3 χρωματισμούς του ροζ του χρυσού και του Space Gray. ....


Το video διάρκειας 1:30 λεπτών μας δείχνει την νέα εμφάνιση που θα έχει το iphone 7 με μεγαλύτερη κάμερα που μάλιστα προεξέχει αισθητά, απαλλαγμένο από τον διακόπτη σιγασης αλλά και το βύσμα των ακουστικών και νέες κεραίες περιμετρικά του πλαισίου όπως έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα.
Στο τέλος του video αναφέρεται πως στο επόμενο θα υπάρχει ένα συγκριτικό ανάμεσα στο iphone 7 και το iphone 6S που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.
 Στο δεύτερο video που ανέβηκε από διαφορετική πηγή φαίνεται πάλι το iphone 7 σε χρώμα ροζ,στις 4,7 ίντσες αφού το μεγαλύτερο θα έχει διπλή κάμερα σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Σχόλια