Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Εικόνες που αποκαλύπτουν όλα τα μοντέλα του iphone 7

Και νέες εικόνες είχαμε σήμερα από το κοινωνικό δίκτυο Weibo που χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον οι Κινέζοι και φαίνονται τα τρία μοντέλα του iphone 7 που πληροφορίες έλεγαν πως θα είναι το iphone 7/iphone 7 plus/iphone 7 Pro. ....

Δεν γίνετε αναφορά στο ποίες διαφορές θα έχουν μεταξύ τους αλλά έχουμε αναφερθεί στα παρελθόν από πληροφορίες που είχαμε γνωρίζοντας λίγο πολύ ποίες θα είναι  και φυσικά το Pro θα είναι και η ακριβότερη έκδοση.
Στην εικόνα που εμφανίζεται η πλάτη του iphone 7 εκτός από την μεγάλη κάμερα πλέον παρατηρούμε πως υπάρχει το γράμμα S όπως έχουμε και στο iphone 6S.
Σχόλια