Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Διέρρευσαν εικόνες με τα ακουστικά του iphone 7

Οι πληροφορίες που έχουμε για το iphone 7 αναφέρουν  πως δεν θα υποστηρίζει την κλασική υποδοχή των 3,5mm για τα ακουστικά που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα σε όλα τα μοντέλα iphone. .....

Λέγεται πως τα νέα ακουστικά θα συνδέονται με την υποδοχή Lightning που είναι εξοπλισμένα με ψηφιακό από αναλογικό μετατροπέα.
Έτσι σήμερα στο κοινωνικό δίκτυο της Κίνας (weido) αντίστοιχο του Twitter δημοσιεύτηκαν εικόνες με τα νέα ακουστικά που παρουσιάζονται όπως και τα προηγούμενα αλλά με την νέα υποδοχή.
Φυσικά δεν μπορεί να επαληθευτεί η γνησιότητα των εικόνων και εμείς το παίρνουμε απλά σαν πληροφορία.


Σχόλια