Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Διέρρευσαν εικόνες με την κάμερα του iphone 7 από την γραμμή παραγωγής

Νέες εικόνες δημοσιεύτηκαν από την σελίδα OnLeaks δείχνουν τις κάμερες έτοιμες στην γραμμή παραγωγής να περιμένουν καρτερικά να πάρουν θέση σε κάποιο iphone 7. ....

Στην εικόνα έχουν εσκεμμένα αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά και έτσι δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατασκευή τους αλλά είναι πιθανό από μέχρι τώρα πληροφορίες να είναι για το μικρότερο iphone 7 με τα 12 megapixel.
Η κάμερα του επερχόμενου iphone φαίνεται να είναι ριζικά αλλαγμένη σε σύγκριση με την σημερινή κάμερα που υπάρχει στα iphone 6S
Σχόλια