Επικίνδυνη ευπάθεια στο ios 9.x.x και πως να την διορθώσετε

0
Ένας ερευνητής ασφαλείας αποκάλυψε μια καινούργια απειλή για τους χρήστες των ios συσκευών αφού μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει κακόβουλο κώδικα και να πάρει όλα τα δεδομένα σας αποκτώντας πρόσβαση στην συσκευή σας. .....

Η ευπάθεια αυτή μπορεί να εκμεταλλευτεί την συσκευή σας ανοίγοντας απλός μια εικόνα της μορφής TIFF που μπορεί να σας έρθει είτε με μήνυμα στην συσκευή αλλά και στο Safari από μια σελίδα.
Το λάθος του κώδικα με την ονομασία (CVE-2016-4631) είναι σε όλα τα λειτουργικά της Apple συμπεριλαμβανομένου του OS X, tvOS και watchOS.

Σύμφωνα με τη Cisco, η Apple έχει διορθώσει αυτό το πρόβλημα στο ios 9.3.3, μαζί με άλλα 42 τρωτά σημεία. Οι ειδικοί συστήνουν στους χρήστες το συντομότερο δυνατό χρόνο για να εγκαταστήσουν την  έκδοση του λειτουργικού συστήματος στο ios 9.3.3 η αν κάποιος έχει jailbreak να κατεβάσει οπωσδήποτε το νέο tweak "TIFF Disabler" όπου δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !