Σοβαρό πρόβλημα στο ios 10 με τους λογαριασμούς των χρηστών

0
Μια ημέρα μετά την κυκλοφορία της δεύτερης δοκιμαστικής έκδοση του ios 10 και τα πρώτα προβλήματα εμφανίζονται με το ελαφρυντικό για την Apple πως είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν θα πρέπει το λειτουργικό να χρησιμοποιείτε σε κύρια συσκευή. ...


Συγκεκριμένα όσοι έχουν το ios 10 και χρησιμοποιούν στο Apple ID τους την ταυτότητα δυο παραγόντων θα δουν πως ο λογαριασμός τους έχει μπλοκαριστεί και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Ακόμη και αν προσπαθήσετε να βάλετε τα πραγματικά σας στοιχεία στο μήνυμα που εμφανίζεται δεν μπορεί να επαληθεύσει και σας βγάζει μήνυμα δοκιμάστε αργότερα.
Η μόνη επιλογή μέχρι η Apple να διορθώσει το πρόβλημα είναι να απενεργοποιήσετε την επαλήθευση δυο παραγόντων στο Apple iD του λογαριασμού σας από τον σύνδεσμο εδώ.

Στην σελίδα αυτή κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία" στην ενότητα "Ασφάλεια", στη συνέχεια "Απενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων." Μετά τη δημιουργία μιας νέας μυστικής ερώτησης να επιβεβαιώσει την ημερομηνία γέννησης του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και θα απενεργοποιηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !