Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Σοβαρό πρόβλημα στο ios 10 με τους λογαριασμούς των χρηστών

Μια ημέρα μετά την κυκλοφορία της δεύτερης δοκιμαστικής έκδοση του ios 10 και τα πρώτα προβλήματα εμφανίζονται με το ελαφρυντικό για την Apple πως είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν θα πρέπει το λειτουργικό να χρησιμοποιείτε σε κύρια συσκευή. ...


Συγκεκριμένα όσοι έχουν το ios 10 και χρησιμοποιούν στο Apple ID τους την ταυτότητα δυο παραγόντων θα δουν πως ο λογαριασμός τους έχει μπλοκαριστεί και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Ακόμη και αν προσπαθήσετε να βάλετε τα πραγματικά σας στοιχεία στο μήνυμα που εμφανίζεται δεν μπορεί να επαληθεύσει και σας βγάζει μήνυμα δοκιμάστε αργότερα.
Η μόνη επιλογή μέχρι η Apple να διορθώσει το πρόβλημα είναι να απενεργοποιήσετε την επαλήθευση δυο παραγόντων στο Apple iD του λογαριασμού σας από τον σύνδεσμο εδώ.

Στην σελίδα αυτή κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία" στην ενότητα "Ασφάλεια", στη συνέχεια "Απενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων." Μετά τη δημιουργία μιας νέας μυστικής ερώτησης να επιβεβαιώσει την ημερομηνία γέννησης του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και θα απενεργοποιηθεί.

Σχόλια