Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να αλλάξετε το κέντρο ελέγχου σας σε αυτό του ios 10

Στο ios 10 η Apple έχει ανασχεδιάσει το κέντρο ελέγχου που πλέον γίνεται ακόμη πιο λειτουργικό με δυνατότητες μεταξύ των τριών λειτουργικών τμημάτων του συστήματος για την μουσική τα widgets και το έξυπνο σπίτι.  ...

Στην νέα σχεδίαση τα σημεία των διεπαφών που βρίσκονται στην κατάσταση ON είναι πλέον πιο φωτεινά σε μπλε, κίτρινο, κόκκινο ή μοβ και λειτουργίες που δεν χρησιμοποιούμε συχνά βρίσκονται στην δεύτερη ενότητα όπως η λειτουργία Night Shift.
Αν λοιπόν θέλετε να προσθέσετε το νέο κέντρο ελέγχου στην συσκευή σας που έχετε ένα παλιότερο λειτουργικό αλλά είναι jailbreak όπως το ios 9.0.2 η το 9.1 τότε μπορείτε να κατεβάσετε το νέο tweak Decorus.

Το tweak που είναι μια δημιουργία του LaughingQuoll είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που έχουν το ios 9 και είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss.


Σχόλια