Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να κατεβάσετε το ios 10 beta στο iphone/iPad σας

Εχθές η Apple έδωσε στους προγραμματιστές την τρίτη δοκιμαστική έκδοση του ios 10 το λειτουργικό που θα μας απασχολήσει το χειμώνα με πλήθος προσθήκες και αλλαγές.  ....

Στην τρίτη έκδοση το λειτουργικό φαίνεται να γίνετε ακόμη πιο σταθερό διώχνοντας τα προβλήματα που είχε αλλά και διορθώνοντας το πρόβλημα για τους Έλληνες με την διαγραφή ολόκληρης της λέξης όταν σβήναμε το τελικό σίγμα.
Αν και εσείς θέλετε να κατεβάσετε στην συσκευή σας το νέο λειτουργικό  δωρεάν ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

1)Κρατήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας στο iTunes η το icloud

2)Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και προσθέστε το Apple ID σας για να δημιουργήσετε ένα αποκλειστικό πιστοποιητικό για εσάς

3)Κατεβείτε στην σελίδα προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή για να αποθηκεύσετε το προφίλ που δημιουργήθηκε

4)Τώρα στην συσκευή σας πατήστε την επιλογή να εγκατασταθεί

5)Η συσκευή θα επανεκκινήσει για να μπορείτε να εγκαταστήσετε τα νέα λειτουργικά που βγαίνουν

6)Στις ρυθμίσεις τώρα θα εμφανιστεί το ios 10 όπου και μπορείτε να το εγκαταστήσετε.

7)Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα έχετε πλέον το ios 10 εγκατεστημένο αλλά και κάθε νέα ενημέρωση θα σας εμφανίζεται πλέον.


Σχόλια