Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το ios 10 αναβαθμίστηκε στην beta έκδοση 3

Πυρετωδώς φαίνεται να εργάζονται εκεί στην Apple πρώτη ημέρα της εβδομάδος και εκτός από την τελική κυκλοφορία του ios 9.3.3 έχουμε και την κυκλοφορία της τρίτης δοκιμαστικής έκδοσης του ios 10 προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για τους προγραμματιστές.  ...

Το νέο λειτουργικό που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τελική έκδοση το φθινόπωρο περιλαμβάνει ένα πλήθος από προσθήκες και αλλαγές.

1)νέο αριθμό build firmware 14A5309d.
2)Η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη για το iPhone 6s, iPhone 6s Plus, το iPhone 6, iPhone 6 Plus, το iPhone 5s / 5c / 5, το iPod touch 6G, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro και το iPad mini 2, 3 και 4.
3)Κατεβάστε το iOS 10 beta 3 στην ιστοσελίδα για τους προγραμματιστές και μέσω του ενσωματωμένου συστήματος ενημέρωσης.
4)Μέγεθος 10 για την ενημέρωση του iOS beta 3 είναι περίπου 400 MB, ανάλογα με τη συσκευή.
5)Για να χρησιμοποιήσει καποιος τη τρίτη beta έκδοση του iOS 10 πρέπει να εχει iTunes 12.5 ή νεότερη έκδοση. Σημείωση:Αντίγραφα ασφαλείας του iOS 9 δεν μπορεί να αποκατασταθούν σε συσκευές με iOS 10.
6)Το σύστημα είναι πιο σταθερό και πιο ομαλή προηγούμενη έκδοση.
7)Νέος ήχος στο ξεκλείδωμα της συσκευής.
8)Βελτιωμένες γραμματοσειρές στο σημείο ελέγχου.
9)Νέο ήχο από το πληκτρολόγιο της πρώτης beta έκδοσης του iOS 10 (σε beta 2 ήταν το πρότυπο).
10)Νέο κεφάλαιο "Εκφώνηση" σας επιτρέπει να αλλάξετε τον ήχο της κάθε φράσης. Βρίσκεται στο Ρυθμίσεις -> Προσβασιμότητα -> προφοράς.
11)Το τμήμα της Apple μουσικής μπορεί να κατεβάσει μουσική και πάλι.
12)Νέο στοιχείο μενού στην ενότητα "Λογισμικό Υποστήριξης» της Siri. Προγράμματα με τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Siri και να στείλει στην Apple θα ορισμένες πληροφορίες.
13)Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις δραστηριότητες με την Apple.
14)Διορθώθηκε ένα σφάλμα που σας επιτρέπει να διαβάσετε όλα τα μηνύματα από την οθόνη κλειδώματος.


Σχόλια