Δείτε τις αλλαγές που περιλαμβάνει το ios 10 beta 2 (ενημερώνονται συνεχώς)

0
Η Apple έδωσε πριν λίγες ώρες την δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του ios 10 και από τις πρώτες δοκιμές εντοπίστηκαν κάποιες οι αλλαγές που έγιναν......



1. Αλλαγή των εικονιδίων των AirPlay στα Widgets της μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου.To μαύρο τώρα έχει γίνει λευκό.
2. επιβράδυνε την επίδραση του ανοίγματος των φακέλων και των εφαρμογών. Τώρα η κίνηση είναι πιο ορατή και διαρκεί λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου περισσότερο.

3. Τα μηνύματα που δημιουργήθηκαν με Digital Touch iMessage στο iOS 10 είναι τώρα διαθέσιμα και  παραδίδονται και σε χρήστες iOS 9.

4.διαθέσιμη η λειτουργία "Auto Lock", με την οποία μπορούμε να ξεκλειδώσουμε αυτόματα ένα Mac με το MacOS Sierra.

5.Στα iMessage τώρα μπορειτε να στείλετε εικόνες χαμηλής ανάλυσης, όπως μπορούμε να επιλέξουμε να στέλουμε σε πλήρη ανάλυση (πιο αργή μέθοδος) ή συμπιεσμένο (πιο γρήγορα). Η επιλογή πρέπει να επιλεχθεί στις Ρυθμίσεις> Μηνύματα.

6.Επιτρέπεται τώρα το App Store στο εσωτερικό της εφαρμογής iMessage, μέσω του οποίου μπορείτε να εγκαταστήσετε επεκτάσεις, νέα αυτοκόλλητα κλπ.



7. Στις ΗΠΑ, στην εφαρμογή του IOS Health 10 beta 2 έχει προστεθεί η δωρεά του  οργάνων που αναφερθήκαμε νωρίτερα.


8. Νέα εικονίδια εμφανίζονται με τα εικονίδια 3D αφής για το Κέντρο ελέγχου ως Torch και χρονοδιακόπτη:

9. Και «τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα της αντίδρασης του κουμπιού Home. Συγκεκριμένα, μπορούμε να ρυθμίσουμε την ταχύτητα αναγνώρισης του διπλού ή τριπλού κλικ.

10. Στο Κέντρο ειδοποιήσεων, οι «καμία απόψεις" γίνεται "Πρόσφατες"

11. Αλλάξτε το εικονίδιο του HomeKit στην εφαρμογή και την Υγεία στο Κέντρο Ελέγχου στις Ρυθμίσεις.

12. Η οθόνη "Σήμερα", που περιέχει όλα τα Widget τώρα είναι επίσης προσβάσιμη από το Κέντρο ειδοποιήσεων όταν είμαστε στο σπίτι. Προηγουμένως ήταν δυνατό για να φτάσουμε εκεί μόνο αν ήμασταν σε ορισμένες εφαρμογές.

13.Η Μουσική  της Apple έχει αντικαταστήσει τα "Music Downloads" με το νέα "Download"

14.Στους χάρτες έχει προστεθεί στο "Δείτε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο" για να πάρουν μεγαλύτερη σαφήνεια στο αυτοκίνητό τους οι χρήστες, ακόμη και αν αυτό είναι πίσω από την αυτόματη ειδοποίηση push. Εκτός από τη λειτουργία τώρα εξηγείται και στις Ρυθμίσεις

15. Στο Mail είναι ένα νέο εικονίδιο για τη λειτουργία "Φίλτρο".

16.Προστέθηκε στην αναπαραγωγή μουσικής το Shuffle κάτω από την ενότητα" Τραγούδια ". Προηγουμένως υπήρχε ανάγκη να ξεκινήσει ένα τραγούδι, πριν να δείτε να εμφανίζεται το κουμπί.

17. Δυνατότητα να το αναφέρετε στην Apple αν βρεθεί πρόβλημα


18. Στις Ρυθμίσεις> Οθόνη, και φωτεινότητα, προστέθηκε η φωνή που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το κλείδωμα της οθόνης αυτόματα, από προεπιλογή ορίζεται σε 1 λεπτό.


Για όσες ακόμη αλλαγές εντοπιστούν στην πορεία θα ενημερωθείτε σύντομα


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !