Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μεγάλο το κέρδος της Intel από την κατασκευή του τσιπ LTE του iPhone 7

Η σύμβαση με την Apple για την προμήθεια τσιπ για το iPhone 7 smartphones απο την Intel θα φέρει περισσότερα από 1,5 δις δολάρια κέρδος. ...


Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει ο αναλυτής της εταιρίας Cowen & Co καθώς η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρία τσιπ θα παραδώσει πάνω από την μισή παραγωγή τσιπ LTE για το iphone 7 και το υπόλοιπο θα το αναλάβει η ανταγωνιστική εταιρία Qualcomm.
Το τσιπ που θα κατασκευαστεί βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία 14-νανομέτρων και θα είναι το  LTE Κατ.10 υποστήριξης, που θα παρέχει λήψεις δεδομένων υψηλής ταχύτητας και για την περιήγηση στο web.

Για τους επεξεργαστές A10 η Apple έχει ήδη κλείσει συμφωνία με την ταϊβανέζικη TSMC και η κατασκευή του θα βασίζεται στην τεχνολογία των 16-νανομέτρων.


Σχόλια