Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Instant chat for Pokémon Go ....Γιατί η συνεργασία φέρνει αποτελέσματα

Το τελευταίο διάστημα αυτό μου μονοπωλεί στα κινητά είναι το παιχνίδι Pokemon GO και πολλοί προγραμματιστές το εκμεταλλεύονται δημιουργώντας διάφορες εφαρμογές. ....

Έτσι μια νέα εφαρμογή θα βρείτε σήμερα την Instant chat for Ροκemon Go όπου στην ουσία πρόκειται για μια εφαρμογή Chat όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους παίχτες να συνεργαστείτε να βρείτε μαζί νέα πόκεμον και άλλα.
Η εφαρμογή δεν χρειάζεται internet αφού χρησιμοποιεί το Bluetooth ανιχνεύοντας τους άλλους παίχτες γύρο σας.
Να σημειωθεί πως οι συνομιλίες σας διαγράφονται αυτόματα όταν σταματήσετε την συνομιλία με κάποιο άλλο παίχτη.

Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1133480643?mt=8


Σχόλια