Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

HapticFeedback: Cydia tweak new free...τώρα και στο iphone σας

Όσοι έχετε το apple watch θα γνωρίσετε την ανάδραση που έχει όταν πιέζουμε την οθόνη και σε άλλες λειτουργίες. ...

Αυτή η λειτουργία υπάρχει ήδη στις συσκευές android και σε περιορισμένη δυνατότητα θα υποστηρίζεται και στο ios 10 για κάποιες λειτουργίες.
Ένα νέο tweak το HapticFeedback φέρνει αυτή την ανάδραση και στο iphone μας όταν πιέσουμε κάποιο από τα κουμπιά της συσκευής όπως το Power το Home η τα κουμπιά της έντασης.
Πέρα από τα κουμπιά λειτουργεί και όταν ξεκλειδώσουμε την συσκευή μας η και όταν χρησιμοποιούμε το το πληκτρολόγιο γράφοντας.
Το tweak HapticFeedback είναι διαθέσιμο δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.


Σχόλια