Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Για πρώτη φορά μπροστά το Glaxy S7 από το iphone 6S

Στο δεύτερο τρίμηνο οι πωλήσεις του smartphone για την ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S7 και S7 edge είναι μπροστά από τα iPhone 6s και 6s Plus στη μητρική αγορά για την Apple των ΗΠΑ.  .....
Αυτό αναφέρεται σήμερα από τους αναλυτές Kantar Worldpanel.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι πωλήσεις της Apple στα smartphones της στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να νικήσει τα high-end μοντέλα της Samsung. Κατά την περίοδο από Απρίλιο έως Ιούνιο, το 16% του συνόλου των smartphones που πωλήθηκαν ήταν Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, ενώ το 14,6% ήταν για το iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Έτσι όταν μιλάμε για τις πωλήσεις των smartphones, η Samsung έχει καταλάβει το 37% της αγοράς, ενώ η Apple κατέλαβε το 29% στις ΗΠΑ.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και στις ΗΠΑ, ο ανταγωνισμός είναι έντονος αφού οι δυο κορυφαίες εταιρίες έχουν μικρές διαφορές με την Apple να προηγείται ελάχιστα.
Συνήθως η μετανάστευση των χρηστών ήταν μέχρι σήμερα υπέρ της Apple όμως φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αλλάξει για την Αμερικάνικη εταιρία.


Σχόλια