Για πρώτη φορά μπροστά το Glaxy S7 από το iphone 6S

0
Στο δεύτερο τρίμηνο οι πωλήσεις του smartphone για την ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S7 και S7 edge είναι μπροστά από τα iPhone 6s και 6s Plus στη μητρική αγορά για την Apple των ΗΠΑ.  .....
Αυτό αναφέρεται σήμερα από τους αναλυτές Kantar Worldpanel.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι πωλήσεις της Apple στα smartphones της στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να νικήσει τα high-end μοντέλα της Samsung. Κατά την περίοδο από Απρίλιο έως Ιούνιο, το 16% του συνόλου των smartphones που πωλήθηκαν ήταν Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, ενώ το 14,6% ήταν για το iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Έτσι όταν μιλάμε για τις πωλήσεις των smartphones, η Samsung έχει καταλάβει το 37% της αγοράς, ενώ η Apple κατέλαβε το 29% στις ΗΠΑ.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και στις ΗΠΑ, ο ανταγωνισμός είναι έντονος αφού οι δυο κορυφαίες εταιρίες έχουν μικρές διαφορές με την Apple να προηγείται ελάχιστα.
Συνήθως η μετανάστευση των χρηστών ήταν μέχρι σήμερα υπέρ της Apple όμως φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αλλάξει για την Αμερικάνικη εταιρία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !