Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το Facebook πραγματοποιεί εξαντλητικές δοκιμές σε smartphones του 2000 και άλλες συσκευές

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσίευσε σήμερα η σελίδα του "The Verge" για το κοινωνικό δίκτυο του Facebook και τις εφαρμογές του Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram. ....

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως γίνονται οι δοκιμές ακόμη και σε κινητά του 2000 αλλά και άλλες συσκευές όπως Mac mini του 2008, Android και άλλα.
Η εταιρία θέλοντας να γνωρίζει της σταθερότητα των εφαρμογών της όπως και την διαχείριση μνήμης σε κάθε συσκευή όσο και παλιά να είναι έχει διαμορφώσει κατάλληλα ένα κτίριο όπου πραγματοποιούνται οι δοκιμές μέρα και νύχτα.
Το κτίριο αυτό βρίσκετε στο Όρεγκον και σε διάφορα ράφια όπως φαίνεται και στις εικόνες βρίσκονται σε συνεχόμενη λειτουργία 32 iphone κάθε μοντέλου από το 4 και μετά καθώς και διάφορες άλλες συσκευές.

Σχόλια