Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αναβάλλεται η παγκόσμια κυκλοφορία του Ροκemon GO λόγο προβλημάτων

Σε φρενήρεις ρυθμούς συνεχίζεται η λήψη του νέου παιχνιδιού Ροκemon GO όπου φαίνεται να ξεπερνά κάθε προηγούμενο σε ζήτηση. .....

Παρά την επιτυχία του όμως οι δημιουργοί του αναγκάστηκαν να προβούν σε μια ανακοίνωση που εξηγεί πως αναβάλλεται η παγκόσμια κυκλοφορία του λόγο προβλήματος στους server.
Το παιχνίδι λόγο ότι χρησιμοποιεί δεδομένα και ο χρήστης θα πρέπει να είναι συνδεμένος χρειάζεται πολλούς server για να ανταποκριθεί.
Αυτή τη στιγμή οι server της είναι κορεσμένοι σύμφωνα με την Niantic Labs και έτσι αναβάλλεται η κυκλοφορία του σε περισσότερες χώρες ώσπου λυθεί το πρόβλημα.
Μέχρι τώρα το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσει κάποιος η από τα stores στην Νέα Ζηλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες η από τις λεγόμενες σπασμένες εφαρμογές αγνώστου προελεύσεως.
Η φρενίτιδα με το παιχνίδι είναι τόσο μεγάλη που σε πολλές χώρες η αστυνομία έκανε ανακοινώσεις στους χρήστες να μην απορροφώνται στο παιχνίδι τους καθώς σημειώθηκαν ληστείες λόγο του ότι κάποιοι κλέφτες στοχεύουν τα θύματα τους μέσα από αυτό  αφού απορροφηθούν στις οθόνες λόγο του παιχνιδιού στους δρόμους.


Σχόλια