Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Αναβαθμίστηκε το Cydia Substrate για το ios 9.3.3

Το κύριο συστατικό μιας ios συσκευής που έχει jailbreak είναι το Cydia Substrate το λεγόμενο και ως υπόστρωμα αφού με αυτό μπορούν να τρέχουν στην συσκευή μας όλα τα tweaks που έχουμε εγκατεστημένα. ......

Τέσσερις μέρες μετά την κυκλοφορία του jailbreak στο ios 9.3.3 και ο δημιουργός του Saurik παρά τις ασχολίες του αφού έχει γίνει και πολιτικός, τώρα μας χάρισε μια ακόμη αναβάθμιση του πολύτιμου Cydia Substrate και για το ios 9.3.3
Έτσι τώρα η πλειοψηφία των tweaks λειτουργούν πλέον καλά και σε αυτό το λειτουργικό αφού διορθώθηκαν οι εξαρτήσεις του συστήματος.
Η νέα έκδοση είναι η 0.9.6200 για ios 9.2+ και πρέπει να την κατεβάσετε όλοι όταν εμφανιστεί στις ενημερώσεις του Cydia.


Σχόλια