Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Controllers For All : Update v1.7.4-1...χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε χειριστήριο

Και σε αυτό τον τομέα όπως και σε πολλούς άλλους η Apple έχει περιορισμούς ως προς την συνδεσιμότητα διαφόρων χειριστηρίων για τις συσκευές της και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μόνο συμβατά για το ios τα λεγόμενα MFI. .....

Όμως το jailbreak μας λύνει τα χέρια και εδώ με το tweak Controllers For All όπου μπορούμε χρησιμοποιήσουμε χειριστήρια από PS3/PS4/Wii/iPega ακόμη και ασύρματα πληκτρολόγια bluetooth.
Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος αν κατεβάσετε το tweak όπου μπορείτε να τρέξετε δευτερόλεπτα ένα προγραμματάκι στο χειριστήριο που σας ενδιαφέρει για να το κάνετε συμβατό με τον υπολογιστή σας.
 Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το αντίστοιχο πρόγραμμα για τον υπολογιστή σας για να κάνετε το χειριστήριο σας συμβατό.
Και τέλος θα δείτε πως το πληκτρολόγιο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά.
Το tweak Controllers For All είναι διαθέσιμο δωρεάν και πλέον συμβατό και για το ios 9.3.3

Σχόλια