Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

CCNotes: Προσθέστε τις σημειώσεις στο κέντρο ελέγχου (new tweak)

Θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση για να δημιουργήσετε μια νέα σημείωση από όπου και να βρίσκεστε ακόμη και από την οθόνη κλειδώματος? ....

Τότε προσθέστε το νέο tweak CCNotes και αν σύρετε προς τα αριστερά το τμήμα της μουσικής στο κέντρο ελέγχου μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα μια νέα σημείωση που σας ενδιαφέρει.
Φροντίστε μόλις κατεβάσετε το tweak CCNotes να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις του για να σας εμφανίζεται.
Το CCNotes θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss

Σχόλια