Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα παίξετε το αγαπημένο σας τραγούδι χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την συσκευή σας.

Έχετε κάποια τραγούδια που θέλετε να τα ακούτε συχνά από το iphone σας αλλά να μην χρειάζεται τα ψάχνετε στην εφαρμογή της μουσικής η κάπου αλλού? ....

Τότε μια απλή λύση αρκεί να έχετε στην συσκευή σας jailbreak είναι και το tweak "ActiSound".
Λειτουργεί με το Activator και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι από τις ρυθμίσεις του tweak να επιλέξετε το τραγούδι που σας ενδιαφέρει και την χειρονομία που θα κάνετε για να ξεκινά όπως για παράδειγμα πατώντας κάποιο από τα πλήκτρα η κάποιο σημείο στην οθόνη σας.
Μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και πέντε επιλογές με διαφορετικά τραγούδια και χειρονομίες.
Το "ActiSound" θα το βρείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του BigBoss.


Σχόλια