Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ξετυλίγεται του κουβάρι με τις γυμνές εικόνες των διασημοτήτων που είχαν κλαπεί

Το 2014 όπως ίσως να θυμόσαστε είχε γίνει μεγάλος σάλος με τις εικόνες που διέρρευσαν από διάφορες διασημότητες αφού προηγούμενος κλάπηκαν από τους λογαριασμούς του iCloud. ....

Αρχικά είχε κατηγορηθεί η Apple αλλά στην πορεία αποδείχτηκε πως δεν είχε ευθύνη αφού η κλοπή έγινε με την μέθοδο "ψαρέματος" των στοιχείων από λογαριασμούς που οι ίδιοι οι κάτοχοι έδωσαν από λάθος αφού πίστεψαν πως έτσι προστατεύουν τους λογαριασμούς σε αντίστοιχο μήνυμα.
Βέβαια μερίδιο ευθύνης είχε και η Apple που επέτρεπε σε κάποιον να δοκιμάζει λάθος κωδικούς όσες φορές ήθελε χωρίς μάλιστα να στέλνει αντίστοιχο μήνυμα  και αργότερα το διόρθωσε αυτό.
Σήμερα την πράξη του ομολόγησε ένας Αμερικανός 28 ετών, που αντιμετωπίζει τώρα φυλάκιση μέχρι και πέντε χρόνια.
Ανάμεσα στα αστέρια που ήταν θύματα, υπήρχαν η Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kaley Κυόκο, Kim Kardashian και άλλα.
Να υπενθυμίσω πως το Μάρτιο είχε ομολογήσει και ένας άλλος συνεργός του.

Σχόλια