Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ταινία «Πλανήτης των Apps»

Η Apple είχε αναγγείλει πριν από λίγο καιρό πως πρόκειται να γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους με εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά της συστήματα την PLANET OF THE APPS. ....

Σήμερα ξεκίνησαν οι εγγραφές και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές στην Apple για οποιοδήποτε λειτουργικό για iOS, MacOS, tvOS και watchOS με μια τελειοποιημένη εφαρμογή η ακόμη και σε δοκιμαστική μορφή από μια μέχρι η όσες θέλουν εφαρμογές.
Η ταινία δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30MB και να έχουν μια από τις ακόλουθες μορφές MPG, MPEG, FLV, AVI, mp4, MOV, 3gp, WMV, MV4.
Η ηλικία των συμμετεχόντων θα πρέπει να είναι από 18 και άνω και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του 2016 και αρχές του 2017.
Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και για την εγγραφή όσων ενδιαφέρονται μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα εδώ.


Σχόλια