Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κατοχύρωσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αδιάβροχο ηχείο η Apple

Στις πληροφορίες που έχουμε για το iphone 7 που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο είναι και η φήμη πως θα είναι πλήρως αδιάβροχο στο νερό μια λειτουργία που ήδη υπάρχει σε ανταγωνιστικές εταιρίες όπως η Samsung. ....

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατοχύρωσε σήμερα η Apple επιβεβαιώνει αυτή την φήμη αφού πρόκειται για ένα αδιάβροχο ηχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητά ρολόγια και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.
Το ηχείο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια συνεργασία της Apple με την Bose και JBL και το ηχείο μπορεί να αντέχει στην βύθιση μέσα στο νερό μέχρι και 3,5 μέτρα.

Το γεγονός ότι το επόμενο iphone θα είναι αδιάβροχο ανάγκασε την εταιρία να αναθεωρήσει την διάταξη πολλών εξαρτημάτων όπως την αφαίρεση του βύσματος των ακουστικών αλλά και τον κεντρικό διακόπτη του ήχου που είχαν οι παλιότερες γενιές.


Σχόλια