Η Ευρώπη γίνεται η δεύτερη αγορά της Apple

0
Η Ευρώπη είναι και πάλι η δεύτερη αγορά της Apple κατά το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2016, ενώ συνεχίζει να καταρρέει στην Κίνα σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα.  ...

Σε αντίθεση, η Apple συνεχίζει την άνοδό της στην Ιαπωνία και την Ινδία .
Μεταξύ του Απριλίου και του Ιουνίου του 2016 η Apple πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 8,8 δισεκατομμύρια δολάρια στην κινεζική αγορά. Πέρυσι αυτή τη χρονική περίοδο, ήταν στα 13 δισεκατομμύρια. Η μείωση έφθασε έτσι σχεδόν το 33%. Επειδή οι Κινέζοι καταναλωτές  ενδιαφέρονται τώρα για τις συσκευές σε πολύ χαμηλές τιμές, και δείχνουν να μην προτιμάνε προϊόντα της Apple.
Ως αποτέλεσμα, η Ευρώπη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για την Apple και πάλι, πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με πωλήσεις 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εν τω μεταξύ, η Apple δημοσίευσε την ανάπτυξη του iPhone  επί των πωλήσεων στην Ινδία κατά 51% σε σχέση με πέρυσι. Αυτή είναι η αγορά με την ταχύτερη ανάπτυξη.
Ομοίως, οι πωλήσεις που πραγματοποιούνται στην Ιαπωνία αυξήθηκαν κατά 23%, χάρη στην όρεξη των Ιαπώνων για smartphones με πριμοδότηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !