Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple έκλεισε τα καταστήματα της στην Τουρκία λόγο του πραξικοπήματος

Η Apple μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εχθές το βράδυ στην γειτονική Τουρκία αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα καταστήματα της για λόγους ασφαλείας, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία στην επίσημη σελίδα της. ....

Η Apple έχει δυο καταστήματα στην Τουρκία με το πρώτο που κατασκευάστηκε το 2014 να βρίσκετε σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο το "Ζορλού" στην Κωνσταντινούπολη σχεδιασμένο από τον μηχανικό Eckersley Ο'Callaghan και εγκαινιάστηκε στο  τέλος 2014 όταν η Apple αποφάσισε να αλλάξει τον σχεδιασμό με τα πιο καινοτόμα καταστήματα.

Το δεύτερο βρίσκετε σε ένα εμπορικό κέντρο το "Akasya" και σήμερα παραμένουν κλειστά με επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας μέχρι να αποκατασταθεί η ηρεμία στην χώρα.


Σχόλια