Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Για την Ημέρα της Βαστίλης η Apple έβαλε την σημαία της Γαλλίας στην κεντρική σελίδα της χώρας

Στις 14η του Ιούλη Γαλλία γιορτάζει την κύρια εθνική εορτή η Ημέρα της Βαστίλης. Προς τιμήν της επετείου, η Apple έχει αλλάξει την εικόνα στην κεντρική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας. ....


Έτσι στα χρώματα τις σημαίας εμφανίζονται εικόνες που τραβήχτηκαν από την κάμερα ενός iphone από τους χρήστες.
Η Ημέρα της Βαστίλης θεωρείται η απαρχή της Γαλλικής Επανάστασης.Επίσημη ημερομηνία καθιερώθηκε το 1880. Από τότε, η επίθεση είναι ένα σύμβολο της αρμονίας και της ενότητας του γαλλικού έθνους, και την Ημέρα της Βαστίλης είναι στην πραγματικότητα η Ημέρα της Ανεξαρτησίας.
Η Apple συνηθίζει εδώ και χρόνια να ενημερώνει τις σελίδες της με μεγάλα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο πέρασμα των χρόνων.


Σχόλια