Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple μας παρουσιάζει τα νέα της λειτουργικά στα Ελληνικά

Τα νέα λειτουργικά για το Apple Watch το ios αλλά και το MacOS  αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο φθινόπωρο και όλοι μας τα περιμένουμε με αγωνία για να απολαύσουμε ότι καινούργιο διαθέτουν.  .....

Η Apple για να γνωρίσουμε καλύτερα τα νέα της λειτουργικά ενημέρωσε και την Ελληνική σελίδα της και έτσι μπορούμε στην γλώσσα μας να μάθουμε με λεπτομέρειες τις αλλαγές που διαθέτουν.
Γνωρίστε την νέα οθόνη κλειδώματος στο ios και τις ειδοποιήσεις μάθετε για την Siri στο Mac σας αλλά και τις νέες εφαρμογές που προστέθηκαν στο Apple watch και πολλά ακόμη.
Για να δείτε λοιπόν περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την Ελληνική σελίδα της Apple στο σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια