Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Βρείτε τα Πόκεμον γύρο σας από το Apple Watch

Βαρεθήκατε απεγνωσμένα να ψάχνετε γύρο στους δρόμους να βρείτε τα Πόκεμον για το παιχνίδι PokemonGO? ....

Μια καινούργια εφαρμογή που κυκλοφόρησε σήμερα θα σας απαλλάξει από αυτό αφού αναλαμβάνει να σας δείξει που μπορείτε να τα βρείτε ακόμη και με την χρήση του ρολογιού σας Apple Watch.
Εμφανίζονται χάρτες πληροφορίες αλλά και αποστάσεις χιλιομετρικές έτσι ώστε να γνωρίζετε πόσο μακριά από σας βρίσκονται.
Η εφαρμογή λέγεται PokeFinder for Pokémon GO και θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/pokefinder-for-pokemon-go/id1135143050?mt=8&ign-mpt=uo%3D4Σχόλια