Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Apple Watch: εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης της αγοράς, παρά την πτώση των πωλήσεων

Το IDC δημοσίευσε την τριμηνιαία έκθεσή του σχετικά με τις πωλήσεις των έξυπνων ρολογιών για το έτος 2016.  ......

Οι πωλήσεις του Apple Watch είναι πολύ χαμηλότερα σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο, αλλά όπως δείχνει δείχνει η έρευνα διατηρεί την πρώτη θέση στην αγορά.
Κατά τη διάρκεια του 2016, η Apple πούλησε 1,6 εκατομμύρια Apple Watch. Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, οι πωλήσεις μειώθηκαν έτσι κατά 55%.
Όπως φαίνεται ακόμα, η Apple εξακολουθεί να ηγείται με 47% του μεριδίου αγοράς. Ακολουθείται από τη Samsung , της οποίας οι πωλήσεις αυξήθηκαν 51% στα 600 000 αντίτυπα για τον γίγαντα της Κορέας που κατέχει το μερίδιο 16% της αγοράς. Ακολουθείται πιο κάτω από την κινεζική Lenovo , με τις πωλήσεις έως και 75% για να φτάσει το μερίδιο αγοράς 9% και με 300.000 ρολόγια να πωλούνται .
Η Apple παρά τις δυσκολίες έχει καταφέρει να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά των smartwatches.


Σχόλια