Δυο νέες δωρεάν εφαρμογές για το Apple Watch σας

0
Συχνά με ρωτάτε κάποιοι για το ποίες εφαρμογές είναι χρήσιμες για το ρολόι σας το Apple Watch αλλά πιστεύω πως αυτό είναι στην κρίση του κάθε ενός αφού τα ενδιαφέροντα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.  .....

Έτσι για σήμερα έχω να σας δείξω δυο νέες εφαρμογές για το Apple Watch που η μια αφορά τη υγεία σας και η δεύτερη είναι ένα κλασικό παιχνίδι.
Και οι δυο είναι διαθέσιμες δωρεάν και φυσικά μπορείτε να τις κατεβάσετε ακόμη και αν δεν έχετε ρολόι της Apple στην κατοχή σας.

Η πρώτη είναι η  "iCalorie" και ασχολείται με το βάρος σας και είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους θέλουν να αδυνατίσουν αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα και για τους αδύνατους αφού μετρά τις θερμίδες που κάψατε βάση της κίνησης που κάνατε και άλλα στοιχεία που αφορούν το βάρος σας.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν να την χρησιμοποιήσετε αλλά περιέχει αγορές σε κάποιες λειτουργίες της και θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/icalorie-calorie-counter-for/id1102035480?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Η δεύτερη καινούργια και δωρεάν εφαρμογή είναι η BlackJack 4 Watch που για αυτή δεν χρειάζεται να γράψω κάτι αφού όπως καταλάβατε είναι το γνωστό κλασικό παιχνίδι BlackJack στο καρπό σας.
Την εφαρμογή θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/blackjack-4-watch/id1134275625?mt=8&ign-mpt=uo%3D4




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !