Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Δυο νέες δωρεάν εφαρμογές για το Apple Watch σας

Συχνά με ρωτάτε κάποιοι για το ποίες εφαρμογές είναι χρήσιμες για το ρολόι σας το Apple Watch αλλά πιστεύω πως αυτό είναι στην κρίση του κάθε ενός αφού τα ενδιαφέροντα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.  .....

Έτσι για σήμερα έχω να σας δείξω δυο νέες εφαρμογές για το Apple Watch που η μια αφορά τη υγεία σας και η δεύτερη είναι ένα κλασικό παιχνίδι.
Και οι δυο είναι διαθέσιμες δωρεάν και φυσικά μπορείτε να τις κατεβάσετε ακόμη και αν δεν έχετε ρολόι της Apple στην κατοχή σας.

Η πρώτη είναι η  "iCalorie" και ασχολείται με το βάρος σας και είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους θέλουν να αδυνατίσουν αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα και για τους αδύνατους αφού μετρά τις θερμίδες που κάψατε βάση της κίνησης που κάνατε και άλλα στοιχεία που αφορούν το βάρος σας.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν να την χρησιμοποιήσετε αλλά περιέχει αγορές σε κάποιες λειτουργίες της και θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/icalorie-calorie-counter-for/id1102035480?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Η δεύτερη καινούργια και δωρεάν εφαρμογή είναι η BlackJack 4 Watch που για αυτή δεν χρειάζεται να γράψω κάτι αφού όπως καταλάβατε είναι το γνωστό κλασικό παιχνίδι BlackJack στο καρπό σας.
Την εφαρμογή θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/blackjack-4-watch/id1134275625?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
Σχόλια