Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ανέβασε δυο video τραβηγμένα από την κάμερα του iPhone που έγιναν από απλούς χρήστες

Στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης "Λήφθηκε με το iPhone» της Apple εταιρεία έχει αναρτήσει δύο νέα βίντεο στο λογαριασμό της στο YouTube, με σκοπό να αναδείξει τη κάμερα με βίντεο από απλούς χρήστες.  ....
Τα video είναι διάρκειας μερικών δευτερολέπτων και το ένα μας δείχνει ένα σκίουρο που προσπαθεί να φάει ένα φιστίκι και το δεύτερο ένα μυρμήγκι την ώρα εργασίας του.
Στα video όπως και στις εικόνες που ανεβάζει η Apple αναγράφονται τα ονόματα αυτών που τα δημιούργησαν.Σχόλια