Η Apple σταματά την συνεργασία με την Samsung για την παραγωγή επεξεργαστών

0
Στο μέλλον, το iPhone και το iPad θα είναι εξοπλισμένα με τσιπ από ένα κατασκευαστή σύμφωνα με δημοσίευμα του Digitimes. ....

Στην παρούσα παραγωγή του iphone 7 η Apple έχει συμφωνήσει συνεργασία με την Samsoung και την TSMC για την προμήθεια των επεξεργαστών αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα το 2017 η TSMC θα έχει ολόκληρη την παραγωγή των επεξεργαστών A11 χάρη στην τεχνολογία FinFET 10-νανομέτρων, που κυριάρχησε στα εργοστάσια της στην Ταϊβάν.
Οι πρώτες πληροφορίες που θέλουν την  TSMC να έχει ξεκινήσει την παραγωγή των επεξεργαστών 10-νανομέτρων για την Apple, εμφανίστηκαν τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Έχει αναφερθεί ότι η εταιρεία θα αρχίσει να κυκλοφορήσει τον Α11 των δοκιμαστικών παρτίδων κατά το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Η TSMC έχει ασχοληθεί με επεξεργαστές για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus απο το 2014 και μοιράστηκε την παραγωγή των Α9 με την Samsung την επόμενη χρονιά.
Μερικές δοκιμές έχουν δείξει ότι οι επεξεργαστές της Ταϊβανέζικης εταιρίας  θερμαίνονται λιγότερο και εξασφαλίζει μεγαλύτερη αυτονομία στις ios συσκευές.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !