Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple αναζητά προμηθευτές εξαρτημάτων για τη μείωση των τιμών του iPhone

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την PCB της Ταϊβάν η Apple αναζητά τρόπους να διατηρήσει τις τιμές των iphone στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. ....

Ο γίγαντας της Καλιφόρνιας είναι σε συζητήσεις με τους προμηθευτές για μείωση του κόστους των ανταλλακτικών καθώς αυτό επιβάλει και η μείωση της αγοραστικής κίνησης σε ολόκληρο τον πλανήτη αλλά και με δεδομένο πως στα νέα iphone θα προστεθούν νέα ακριβότερα υλικά.
Η Apple λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η παραγωγή βρίσκετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις εταιρίες Kantatsu, Foxconn, και Pegatron καθώς το βλέμμα της έχει στραφεί και σε ανταγωνιστικές μάρκες όπως η Largan που κατασκευάζει κάμερες η Zhen Ding Tech και FLEXIUM Interconnect που κατασκευάζουν πλακέτες και πολλές ακόμη.

Σκοπός της Αμερικάνικης εταιρίας είναι η τιμή του iphone να κρατηθεί στα ίδια επίπεδα χωρίς ωστόσο να στερηθεί της ποιότητας κατασκευής.


Σχόλια