Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πόσο ρισκάρει η Apple με την κυκλοφορία του iphone 7

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, η Apple έχει καταγράψει  για πρώτη φορά πτώση στις πωλήσεις του iPhone  που έπληξε και το χρηματιστήριο.  ......
Φυσικά, η ναυαρχίδα του 2015 το iPhone 6s δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αποτυχία αλλά δεν είναι και το πιο επιτυχημένο μοντέλο που μπορεί να ονομάζεται. Παρά τις αρκετές βελτιώσεις πάνω από τον προκάτοχό του, συμπεριλαμβανομένων των 3D οθόνη αφής και το ενισχυμένο πλαίσιο, η απουσία απο ριζικές καινοτομίες δεν επιτρέπει την εταιρεία να αντιστρέψει τη γενική στασιμότητα στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και να αυξήσει τις πωλήσεις στο επιθυμητό επίπεδο.

Τώρα όλα εξαρτώνται από το νέο iPhone, το οποίο θα χτυπήσει την αγορά αυτό το φθινόπωρο αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται εύκολα.
Το Businessinsider αναφερει πως η Apple παίζει με την φωτιά καθώς το νέο iphone θα είναι ένα ακόμη 6 με επιπλέον δυνατότητες.
Μια πρόσφατη έρευνα  έδειξε πως μόνο ένα 10% θα αναβάθμιζε το κινητό του το φθινόπωρο αν η Apple δεν αλλάξει τον σχεδιασμό.
Η Deutsche Bank αναφέρει πως η Apple γνωρίζει καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει και πως δεν είναι στα σχέδια της να αντιμετωπίσει την παραγωγή ενός νέου smartphone σε επίπεδα ρεκόρ αυτή τη χρονιά.

Είναι γνωστό πλέον πως η Apple σκοπεύει να αλλάζει την εμφάνιση των iphone κάθε 2 χρόνια και αυτό λένε οι αναλυτές πως μπορεί να είναι ένα μεγάλο ρίσκο για αυτήν και την μετοχή της.


Σχόλια