Πόσο ρισκάρει η Apple με την κυκλοφορία του iphone 7

0
Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, η Apple έχει καταγράψει  για πρώτη φορά πτώση στις πωλήσεις του iPhone  που έπληξε και το χρηματιστήριο.  ......
Φυσικά, η ναυαρχίδα του 2015 το iPhone 6s δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αποτυχία αλλά δεν είναι και το πιο επιτυχημένο μοντέλο που μπορεί να ονομάζεται. Παρά τις αρκετές βελτιώσεις πάνω από τον προκάτοχό του, συμπεριλαμβανομένων των 3D οθόνη αφής και το ενισχυμένο πλαίσιο, η απουσία απο ριζικές καινοτομίες δεν επιτρέπει την εταιρεία να αντιστρέψει τη γενική στασιμότητα στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και να αυξήσει τις πωλήσεις στο επιθυμητό επίπεδο.

Τώρα όλα εξαρτώνται από το νέο iPhone, το οποίο θα χτυπήσει την αγορά αυτό το φθινόπωρο αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται εύκολα.
Το Businessinsider αναφερει πως η Apple παίζει με την φωτιά καθώς το νέο iphone θα είναι ένα ακόμη 6 με επιπλέον δυνατότητες.
Μια πρόσφατη έρευνα  έδειξε πως μόνο ένα 10% θα αναβάθμιζε το κινητό του το φθινόπωρο αν η Apple δεν αλλάξει τον σχεδιασμό.
Η Deutsche Bank αναφέρει πως η Apple γνωρίζει καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει και πως δεν είναι στα σχέδια της να αντιμετωπίσει την παραγωγή ενός νέου smartphone σε επίπεδα ρεκόρ αυτή τη χρονιά.

Είναι γνωστό πλέον πως η Apple σκοπεύει να αλλάζει την εμφάνιση των iphone κάθε 2 χρόνια και αυτό λένε οι αναλυτές πως μπορεί να είναι ένα μεγάλο ρίσκο για αυτήν και την μετοχή της.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !