Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να στείλετε στην Apple τα προβλήματα που εντοπίσατε στο ios 10

Με την κυκλοφορία των δημοσίων betas η Apple δίνει τη δυνατότητα σε όποιον συμμετέχει στις δοκιμές να μπορεί να στείλει απευθείας από την συσκευή του το πρόβλημα που εντόπισε με σκοπό να διορθωθεί στην επόμενη έκδοση. .....


Ανάλογα με το λειτουργικό  που δοκιμάζετε θα βρείτε και την εφαρμογή Feedback Assistant αν έχετε ένα mac θα το βρείτε στο Dock αν έχετε μια ios συσκευή θα το βρείτε το εικονίδιο στην δεύτερη σελίδα με ένα θαυμαστικό σε μοβ φόντο.
Θα χρειαστεί να βγάλετε ένα screenshot  κρατώντας το home και το power ταυτόχρονα και έτσι να στείλετε την εικόνα με το πρόβλημα.

Αν έχετε ανοίξει το πρόγραμμα για πρώτη φορά, εισαγάγετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας - Apple ID και τον κωδικό πρόσβασης   που έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα δοκιμών.

Επιλέξτε την ενότητα που εντοπίσατε το πρόβλημα γράφοντας περισσότερες λεπτομέρειες και κάτω θα βρείτε την επιλογή "προσθήκη εικόνας η video"
Επισυνάψτε την εικόνα σας και τέλος πατήστε το κουμπί αποστολή.

Έτσι θα ενημερώσετε άμεσα και σίγουρα την Apple για κάποιο πρόβλημα που έχετε εντοπίσει.

Σχόλια