Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple κυκλοφόρησε τέσσερις εφαρμογές με αυτοκόλλητα για το ios 10

Και ενώ ακόμη βρισκόμαστε πολύ μακριά από την κυκλοφορία του ios 10 η Apple σε μια κίνηση που ξάφνιασε σήμερα κυκλοφόρησε .....
τέσσερις νέες εφαρμογές με νέα αυτοκόλλητα που μπορούν να προστεθούν στα μηνύματα και απευθύνονται μόνο για τους χρήστες του ios 10.
Οι τέσσερις κατηγορίες αυτοκόλλητων έχουν να κάνουν με διάφορα χαμόγελα, χειρονομίες, κλασικά εικονίδια Mac και καρδιές.
Αφού κατεβάστε αυτά που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να τα προσθέσετε στην εφαρμογή του iMessages και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο αν ο παραλήπτης έχει και αυτός ios 10 αλλιώς δεν θα του εμφανίζονται.
Είναι οι πρώτες επίσημες εφαρμογές που ανέβηκαν από την Apple για το ios 10 ακόμη και αν αυτό αργεί να κυκλοφορήσει.
Για να δείτε τις τέσσερις επιλογές με τα αυτοκόλλητα πατήστε στο AppStore σε κάποια εφαρμογή της Apple και επιλέξτε πιο κάτω "Εφαρμογές προγραμματιστή"
Σχόλια