Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple βοήθησε το FBI να συλληφθεί ο δημιουργός του μεγαλύτερου στον κόσμο tracker torrent

Από ένα αστείο λάθος που κόστισε πολύ στον ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου tracker torrent κατάφερε το FBI να συλλαβή τον δημιουργό του KickassTorrents. ....

Οι σελίδες αυτές χρησιμοποιούν πολλά domains αλλάζοντας διευθύνσεις και έχουν τρόπους για να μπερδεύουν τις αρχές.
Αλλά ο Artem Vaulin από  το Kharkov της Πολωνίας έκανε το μοιραίο λάθος σύμφωνα με το FBI να πραγματοποιήσει μια αγορά στο iTunes όπου και η ip του εμφανίστηκε στο λογαριασμό του Facebook αλλά και στο mail του.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του FBI αναφέρει ...

"Οι πληροφορίες που παρέχονται από την Apple έχουν δείξει ότι  το tirm@me.com πραγματοποίησε συναλλαγή στο iTunes χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP 109.86.226.203 περίπου 31 Ιουλίου 2015. Η ίδια διεύθυνση IP χρησιμοποιήθηκε η ίδια ημέρα για να συνδεθεί στο λογαριασμό Facebook Kat. "


 Έτσι τα υπόλοιπα ήταν θέμα ρουτίνας για να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για διάπραξη παράβασης του ποινικού κώδικα πνευματικών δικαιωμάτων και συνωμοσία για διάπραξη του ξεπλύματος χρήματος.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε ότι θα ζητήσει έκδοση του Vaulina στις Ηνωμένες Πολιτείες.Σχόλια