Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple κυκλοφόρησε την δεύτερη beta του ios 10

Μετά την παρουσίαση και την πρώτη κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης του ios 10 η Apple έκανε διαθέσιμη σήμερα την δεύτερη έκδοση για τους προγραμματιστές. ....

Παράλληλα μαζί με το ios 10 είναι διαθέσιμες και οι δοκιμαστικές εκδόσεις των λειτουργικών MacOS Sierra, watchOS 3, and tvOS 10.
Με δεδομένο πως η κυκλοφορία τους έγινε πριν από λίγα λεπτά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποίες αλλαγές περιλαμβάνουν αλλά για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω.
Αν συμμετέχετε και εσείς στις δοκιμές θα δείτε την ενημέρωση στις ρυθμίσεις της συσκευής η αλλιώς κατεβάστε τα νέα λειτουργικά από την επίσημη σελίδα των προγραμματιστών.


Σχόλια