Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο πρώτος υπολογιστής της Apple "Apple-1" σε δημοπρασία

Το καλοκαίρι του 1976, ο Steve Jobs και ο Steve Wozniak δημιούργησαν και πουλούσαν τον Apple-1 τον πρώτο τους υπολογιστή.    .....
Μόνο 60 κομμάτια από αυτά τα έργα τέχνης δείχνουν να υπάρχουν σαν το πρωτότυπο και την φυσική μορφή εργασίας. Σήμερα το site δημοπρασιών CharityBuzz ανακοίνωσε επίσημα την επικείμενη έναρξη της δημοπρασίας, όπου ένας από αυτούς τους υπολογιστές θα εκτεθούν.
Ο σπάνιος Apple-1 έρχεται με ένα πλήρες σύνολο εγγράφων, βιβλίων, περιοδικών και άλλα έξτρα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί, αλλά να το φέρει καποιος πίσω στη ζωή είναι αρκετά απλή υπόθεση. Έχει αναφερθεί ότι η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου και λήγει στις 25 Αυγούστου και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχόλια